‘iPhone 2019 beeldschermen worden niet beter’

Auteur: , Geen reacties
iPhone

Stilstand is achteruitgang, toch?

Apple staat de laatste jaren niet bepaald bekend om haar innoverende toestellen. Natuurlijk, de toestellen zijn van degelijke kwaliteit, maar de echte nieuwe technologie kijken ze toch af van de concurrentie. Om mensen tegemoet te komen die niet meer dan 1000 euro kunnen en/of willen lappen voor een nieuwe telefoon, is er de iPhone XR.

Er is veel kritiek op deze smartphone, aangezien 859 euro nog steeds veel geld is, terwijl je daar een bijzonder matig scherm voor terugkrijgt. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Ming Chi Kuo van KGI Securities blijkt dat dit voor de volgende generatie iPhones niet gaat veranderen.

Natuurlijk nemen we de berichtgeving met een korreltje zout, maar Kuo zit vaak we laan het juiste eind. Het was echter de verwachting dat in 2019 alle nieuwe iPhone-beeldschermen overgaan op OLED. Dit zou vooral fijn zijn voor toekomstige gebruikers van de iPhone XR 2019. Het LCD-display van nu is nog niets een in staat om Full HD-video’s weer te geven.

Wel anders worden de antennes. Het huidige type antenne is vrij flexibel en snel, maar de productie ervan is lastig. Door de ingewikkeldheid zijn slechts enkele leveranciers in staat om de Liquid Crystal Polymer-antenne te maken. Om dit op te lossen gaat Apple aan de slag met een modified polyimide-antenne. Deze zijn flexibeler, makkelijker te maken en moeten uiteindelijk de kosten drukken. Een kwaliteitsverschil zou niet aanwezig moeten zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).