iPhone 5 explodeert in oog Chinese vrouw

Auteur: , 4 Reacties
*plop*

Tipje: heeft u een iPhone 5 met barstvorming in het scherm, kijk dan uit met gesprekken van 40 minuten of langer.

Een Chinese vrouw werd onlangs verrast door een stukje Gorilla Glass in haar oogbal. Na een telefoongesprek van veertig minuten merkte ze dat haar iDevice ietwat warm werd, en bij het ophangen (lees: meermaals tappen op het scherm) sprong er een stuk van het scherm af. Recht in haar oog. Ze werd volgens Da Lian Evening News meteen naar het ziekenhuis gebracht, waar artsen een rood oog en een kras constateerden. De schade viel uiteindelijk erg mee.

Er moet overigens bijgezegd worden dat de vrouw in kwestie haar iPhone al een keer had laten vallen, en er daardoor in de rechterbovenhoek een stuk van het scherm was. Iets dat het ongetwijfeld een stuk waarschijnlijker maakt dat er bij verhitting stukjes glas af kunnen springen. Zie foto:

iPhone 5 explodeert in oog Chinese vrouw

Apple China heeft al gereageerd en zegt de zaak verder te onderzoeken. De vrouw kwam er in ieder geval beter vanaf dan de twee geëlektrocuteerde iPhonisten die recentelijk in het nieuws kwamen en waardoor Apple een inruilactie voor nepopladers op touw zette.4 reacties

Mischien is het een nep iPhone met nep gorilla glas?
Wie koopt er dan ook een iPhone..
@The360box: Niet veel mensen. Meeste mensen nemen hem GRATIESSS* bij een abo.
iemand ooit in china geweest? als je kijkt hoe die mensen daar bellen snap ik dit wel!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).