iPhone 5C duikt op, inclusief verpakking

Roze iPhone 5C in verpakking
Er blijft werkelijk geen enkel detail van de iPhone 5C geheim. Nadat we al diverse foto’s van de telefoon gezien hadden zijn er nu ook foto’s uitgelekt van de goedkope(re) iPhone inclusief verpakking.

Opvallend is dat Apple heeft gekozen om de iPhone 5C als het ware op het doosje te leggen. Waarschijnlijk is dat gedaan zodat je goed de verschillende kleuren kan beoordelen en vergelijken voordat je er eentje aanschaft. Je moet immers wel weten of die roze iPhone 5C past bij je roze lippenstift.

Daarnaast is er ook een foto opgedoken van de handleiding die bij de iPhone 5C hoort. We kunnen nu wel stellen dat de naam iPhone 5C zo goed als zeker is. Nu alleen nog speculeren waar die C voor staat. Zou het cheap zijn? (via: iapps.im & 9to5mac.com)

Helemaal klaar met al deze geruchten en gelekte foto’s? Op 10 september zal Apple de telefoon naar verwachting officieel onthullen.

Blauwe iPhone 5C verpakking

Verpakking iPhone 5C

iPhone 5C handleiding

Nog geen reacties

  1. Bij elk merk komt er wel eens nieuws naar buiten dat “gelekt” zou zijn, maar bij Apple nieuws wordt echt over elk piep klein dingetje een heel artikel geschreven. Bijna zielig zo erg.

    “Apple zou volgens een bron misschien waarschijnlijk volgens eerder onbevestigde geruchten blablabla..”

    Sommige lui zijn echt gehersenspoeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *