iPhone 5C en 5S doen de droptest [video]

iPhone 5C aan diggelen
Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe iPhone, dan speelt altijd achterin je hoofd de stevigheid van het apparaat mee. En aangezien Apple nu 2 keuzes geeft bij aanschaf, is het goed om te weten welke een valpartij beter overleeft.

Toegegeven, wetende hoeveel beide telefoons kosten maakt het filmpje wel iets pijnlijker om naar te kijken. Heel veel mensen liggen lang in de rij om zo’n toestel te bemachtigen, en Android Authority presteert het om beide telefoons voor de camera op de grond te smijten.

Desalniettemin zijn de resultaten wel opmerkelijk. De 5S overleeft alle tests met gemak. Zelfs na meerdere vallen heeft de telefoon nauwelijks schade. Het kleurrijke broertje doet het daarentegen een stuk minder. Na een val recht op het scherm springt deze aan stukken, zoals je zou verwachten.

[gv data=”QGkDSzGtdew”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Volgens mij worden de schermen van hetzelfde glas gemaakt, dus lijkt me deze test nogal onzin. Het licht er maar net aan hoe de iPhone valt. De 5C valt ook veel vlakker op het scherm dan de 5S dus is het in mijn ogen ook wel logisch dat het scherm van de 5C barst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *