iPhone 5C: is dit hem dan?

Auteur: , 3 Reacties

Nadat we al vele gekleurde achterkantjes van de budget iPhone aka iPhone 5C voorbij hebben zien komen lijkt het erop dat we hier de eerste echte afbeeldingen te pakken hebben.

Een Roemeense telefoonwinkel zegt dat ze bovenstaande persfoto van de iPhone 5Cheap ontvangen hebben naast een dummy die ze in de winkel kunnen plaatsen totdat de echte telefoons eind september arriveren.

Op de eerste foto in onderstaande gallery is te zien dat de iPhone 5C beschikt over iOS7, maar op een foto van de dummy is de 5C plotseling voorzien van iOS6. Dat zorgt op de redactie wel een beetje voor gefronste wenkbrauwen.

Als eerdere geruchten kloppen dan zal deze goedkope(re) iPhone op 10 september onthuld worden samen met de iPhone 5S. Naar verwachting zal de 5C de 4S en 4 vervangen. (via: mobilissimo.ro)3 reacties

Andere bronnen zeggen dan weer dat hij tussen de 4S en de 5S gaat komen. De 4 en de 5 zouden er dan beiden uitgaan, terwijl de 4S de budgetoptie wordt. In dat geval zal de 4S wsl een prijs van rond de 350€ krijgen, en de 5C eerder richting 450€.
@luxaeterna: ze weten het in elk geval spannend te maken ;)
Apple = Audi?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).