iPhone 5s en iPhone 5c vanaf 25 oktober in Nederland

iPhone 5s en iPhone 5c
Apple fanboys die geen zin hadden om €1.250 te betalen voor een iPhone 5s kunnen vanaf 25 oktober ook gewoon in Nederland terecht. Vanaf vrijdag 25 oktober zijn de iPhone 5c en iPhone 5s namelijk officieel leverbaar in Nederland (en België).

Iets meer dan een maand na de officiële lancering van de twee nieuwe iPhone’s komen deze smartphones dus naar de lage landen. Mensen die niet konden wachten hebben er waarschijnlijk al eentje uit Duitsland of Frankrijk gehaald, want daar waren waren deze telefoons wel vanaf 20 september leverbaar. De iPhone 5c dook zo’n twee weken geleden in Nederland ook al op bij Wehkamp en belsimpel.nl.

Apple heeft nog niet bekend gemaakt wat de iPhone 5c en iPhone 5s gaan kosten in Nederland en Belgie, maar waarschijnlijk zal dit niet of nauwelijks afwijken van de prijzen in Duitsland en Frankrijk:

iPhone 5c
16GB €599
32GB €699

iPhone 5s
16GB €699
32GB €799
64GB €899

Ga jij over iets meer dan twee weken in de rij liggen voor een gloednieuwe iPhone? Of kan je nog wel het geduld opbrengen om wat langer te wachten?

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5s_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]
[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5C_officieel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

5 reacties

  1. Een iPhone is zó 2010. Het valt me op dat veel jongeren gewoon door blijven bellen met hun 4, 4S of soms zelfs nog met hun 3GS, waar je nu vooral simpele zielen, senioren en andere YOLO-crisisfiguren met een iPhone 5 ziet lopen.

    Weldenkende mensen zijn het klaarblijkelijk zat om 600 tot 900 euro voor een smartphone uit te geven, of er eentje met (fikse) bijbetaling te koppelen aan een abbo van 50 tot 90 euro per maand.

  2. Elke telefoonwinkel kan je al een 5s of 5c verkopen en meegeven de volgende dag. Ze zijn op het moment alleen nog erger overpriced dan dat ze normaal al zijn..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *