iPhone 5S is vertraagd vanwege schermgrootte?

iPhone dinges
Het schijnt dat de release van de iPhone 5S vertraagd is vanwege een verandering in de specificaties van het scherm.

Die specificaties verschillen vooral qua afmeting. Volgens de geruchten krijgt de iPhone 5S namelijk een groter 4.3-inch retina display (nog steeds te klein), terwijl de initiële plannen waren om een 4-inch scherm te gebruiken. Op de foto’s die we onlangs toonden konden reeds kleine wijzigingen aan het scherm gespot worden.

De iPhone 5S zou in september of oktober op de markt komen, maar die introductiedatum lijkt nu verschoven te zijn naar het einde van het jaar. Wellicht is het beter om em dan gewoon over te slaan en direct door te pakken met een iPhone 6? Dat lijkt mij in ieder geval een serieuze optie.

De budget iPhone blijft overigens wel gepland staan voor een release in oktober, het design van dat pauperapparaat zou niet veranderd zijn. (via bloomberg.com)

Nog geen reacties

 1. idd nog altijd te klein.
  Het overslaan lijkt me geen goede optie voor Apple, er zal inmiddels al wel behoorlijk in zijn geïnvesteerd dus dat willen ze ook terug zien. Dat ze daarbij verder achterop raken nemen ze voor lief vermoed ik.

  Ik hoop van harte dat ze met de 6 weer met iets vernieuwends komen, tot op heden heb ik, los van het design, nooit een rede gezien een iphone te kopen.

 2. ik ben heel erg benieuwd naar de iphone 6. de budget iphone vind ik persoonlijk niet heel interessant. denk dat er dan wel meer jongeren die minder uit willen geven aan een telefoon zoiets zullen kopen.
  Ben ook benieuwd hoe ios7 wordt en hoe groot de iphone 6 wordt etc. etc.

 3. dus de iphone 5 heeft een 4″ scherm zoals de Samsung Galaxy S
  de iphone 5s gaat een 4.3″ scherm krijgen zoals de Samsung Galaxy SII

  apple grow up, je loopt 2 generaties achter…

 4. @Jantje_555: Ik heb voorheen altijd HTC gehad maar nu een iphone 5, op het begin leek het idd te klein maar dat went snel. Zie nu geen reden voor een groter scherm, 4,3 is ook prima maar groter hoeft niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *