‘iPhone 5S krijgt slow-motion camera’

iPhone 5S krijgt slow-motion camera
Je camera-opnames in een lagere versnelling terugkijken, het schijnt straks te kunnen met de iPhone 5S.

De aanstaande opvolger van de iPhone 5, die vermoedelijk in september wordt gepresenteerd, krijgt een paar leuke vernieuwingen op cameragebied. Er schijnt een 12 of 13MP sensor van Sony in te komen, evenals een dubbele LED-flitser (HIER op gelekte afbeeldingen te zien). De volgende noviteit: filmen met 120 frames per seconden. Oftewel, een slow-motion weergave.

Mogul

Hiervoor is een code ontdekt in iOS 7, aldus 9to5mac, maar het is niet mogelijk om deze functie genaamd Mogul te activeren op de huidige hardware. Het lijkt er dus op dat de 5S – of hhoe de opvolger van de 5 ook gaat heten – deze functie wel krijgt.

Maar aangezien Apple zijn voorsprong in de telecomwereld lijkt te zijn kwijtgeraakt, is ook deze functie geen vernieuwing meer, maar een manier om de concurrentie bij te benen. Apple’s rivaal Samsung heeft de functie onlangs namelijk geïntroduceerd op de Galaxy S4. En dat ziet er zo uit:

[gv data=”9FseSDzWDCQ”][/gv]

Nog geen reacties

 1. Functie zit ook op de HTC ONE, die was uiteindelijk nog net iets eerder op de markt dan de S4. Weet alleen niet wat voor framerate ze gebruiken..

 2. Wauw wat gaaf, Apple loopt altijd zo voorop met al die nieuwe snufjes. Ik ga zeker een Iphone 5s kopen!

  Ja, niet dus… Ben weer erg benieuwd naar de release om weer te zien hoe ze alles wat allang gedaan is en niet innoverend is toch zullen gaan brengen als ‘life changing’, ‘never been done before’, ‘ahead of its time’ etc etc… En al die Apple schapen er hoogstwaarschijnlijk weer volledig intrappen en ze dus weer uren en uren in de rij gaan staan om als 1 van de eerste een exemplaar aan te schaffen.

  Het zijn geen slechte apparaten hoor maar er zijn gewoon voor minder geld betere apparaten te koop.

  • @Pordon: het is een sekte, een geluk is dat vele de oogkleppen reeds verloren zijn met de jaren, en dat ziet apple ook in dus brengen ze een ios7 op de markt dat een mix is van android en windows phone innovativiteit

 3. Het leuke van het spelletje is dat concurrenten elkaar zo’n beetje om en om blijven aftroeven. Ik hoop dus dat Apple met de iPhone 5S echt wat vernieuwende zaken introduceert en niet slechts aansluiting vindt bij dat wat de concurrentie reeds biedt.

  • @dennis: Ik verwacht geen life changing experience’s, wel een verfrist uiterlijk.. Apple heeft mooi designs en onderling werkt het erg mooi maar de echte innovaties blijven de laatste jaren een beetje uit naar mijn mening. Daar naast is het allemaal erg aan de prijs als je naar de concurrentie kijkt en vind ik de regeltjes die Apple stelt betutteling.

 4. apple moet echt eens opnieuw zelf iets gaan uitvinden, vele functies hebben we reeds gezien bij android en windows phone, behalve de prijs, die is ongezien… hoog bij apple!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *