iPhone 5S-scherm al in productie, toont kleine wijzigingen

Beide schermen naast elkaar
De opvolger van de iPhone 5 staat al te trappelen in de coulissen. Er is via onze vrienden in China een foto uitgelekt waarop het scherm al in productie te zien is, wat aangeeft dat de introductie nabij is.

Hoewel de gelekte foto’s die wij jullie een paar dagen geleden lieten zien niet veel uiterlijke wijzigingen tonen, doet de vandaag gelekte foto toch wel vermoedden dat er intern dingetjes aangepakt gaan worden. Zo is bijvoorbeeld op het scherm de connector naar het logicboardje toe 90 graden gedraaid ten opzichte van de iPhone 5. (Zie foto bovenaan artikel) De onderstaande foto komt van de productielijn af, wat aangeeft dat de 5S al in productie is.

Ook zijn er geruchten dat de camera aangepakt wordt en een nieuwe LED-flitser krijgt, en dat de iPhone voorzien wordt van een snellere A7 processor die niet meer door Samsung gemaakt wordt.

Dit laatste wordt gemeld door MacRumors aan de hand van modelnummers op de chip zelf. Gelekte foto’s laten het binnenwerk zien van Apple’s nieuwste, en de Amerikanen hebben aan de hand daarvan volledig uitgeplozen hoe het zit met wat er onder de motorkap snort. Zie de foto onderaan, waarbij de 5S de linker-telefoon is (zonder accu) en de iPhone 5 de rechter (met accu).

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *