iPhone 5S trekt krom, geeft BSOD

Zo krom als een appel...oh wacht.
Met een nieuwe telefoon valt natuurlijk altijd het een en ander aan problemen te verwachten, maar spontaan kromtrekkende telefoons en besturingssystemen die regelmatig vastlopen gaat wel erg ver.

Het lijkt ook niet een geïsoleerd geval te zijn van kromtrekking, volgens de Franse site nowhereelse. Het lijkt bij een aantal iPhones te komen door een combinatie van warmte en in een zak (niet kontzak) zitten. De iPhone 5 had een vergelijkbaar probleem toen deze net gelanceerd was, wat gezien de identieke constructie van het chassis niet verbazingwekkend is.

Een wat groter verspreid probleem is wat we in onderstaand filmpje zien. Bij het gebruik van Apple’s eigen iWork-apps, en dan met name het snel overschakelen tussen deze en andere apps kan de hele telefoon doen crashen. Leden van iCulture, iMore, MacRumors en Apple’s eigen fora melden de problemen, waarbij het dus om een breder probleem gaat. Een specifieke oplossing is nog niet gevonden, buiten de iWork-apps voorlopig links te laten liggen.

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_5s_trekt_krom/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

[gv data=”EY83wURZYZY”][/gv]

4 reacties

  1. “You may not believe this but pretty soon Apple will sue Microsoft claiming that iOS was actually the first to cause BSOD’s and Window’s similarly executed system crashes were nothing more than poor attempts of a cheap-ass way to mimic operating system failures…”

    LOL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *