iPhone 5S uitgelekt in foto’s?

Zoek de verschillen
Dit schijnt hem dan te zijn. De langverwachte, gloednieuwe iPhone die er bijna exact hetzelfde uitziet als zijn voorganger.

Het uiterlijk van de iPhone 5S zou volgens verwachting grotendeels gelijk zijn aan de iPhone 5, net zoals de iPhone 4S dat was aan de iPhone 4. Wat we wel kunnen zien is dat de LED-flitser aan de achterkant dubbel zo groot is. Op de foto’s die MacRumors publiceerde is nu een pilvormige LED-unit te zien, wat de geruchten over een betere camera – men claimt een 12 megapixel sensor – onderstreept.

iPhone 5S uitgelekt in foto's

Uit de foto van de binnenzijde van de iPhone 5S is niet op te maken welke chip er in ligt. Of dit inderdaad de snellere PowerVR G6100 GPU is, moeten we dus nog even afwachten. Wel zien we een accu met een hogere capaciteit dan in de iPhone 5. Daar had de batterij 5,45 Whr, dit exemplaar heeft er een met 5,92 Whr.

De iPhone 5S, al dan niet uitgerust met vingerafdrukherkenning, ligt later dit jaar in de winkel.

[lg_folder folder=”Apple/0_Gelekt/iPhone_5S_gelekt/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

7 reacties

  1. Super nep, die flitser is dan het enigste wat anders is. Het lijkt naar mijn ogen te zijn gephotoshopt, ziet er uit als twee iphone 5 flitsers samengemolten. Bovendien is het ding veels te versleten/stoffig om splinternieuw te zijn.

  2. We weten allemaal dat “als” dit de iPhone5s is. Hij sowieso €100,- duurder gaat worden. Ik denk rond 2018 dat er dan telefoons op de markt liggen van rond de €1000,-

  3. “De langverwachte, gloednieuwe iPhone die er bijna exact hetzelfde uitziet als zijn voorganger”

    Hoe kan iets nu lang verwacht zijn, maar toch het zelfde zijn van iets wat er al is? moet je echt apple voor heten om dat te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *