‘iPhone 5S wordt overgeslagen, iPhone 6 is de volgende’

'iPhone 5S wordt overgeslagen, iPhone 6 is de volgende'
Het bekende liedje: de onthulling van een nieuwe iPhone nadert, en de stroom iGeruchten zwelt dusdanig aan dat we de meest wilde verhalen om de oren krijgen. De volgende: Apple gaat helemaal geen iPhone 5S uitbrengen. De volgende wordt direct de iPhone 6.

Naast de zo-goed-als-zeker-geruchten over een iPhone die in een lager prijssegment wordt geplaatst is er veel te doen over de aanstaande iPhone 5S. Zo zou hij een supersnelle PowerVR G6100 GPU-chip krijgen en beschikken over vingerafdrukherkenning, evenals een 12 megapixelcamera. En verder is eigenlijk iedereen het er wel over eens: in de komende maanden wordt de iPhone 5S gepresenteerd, wellicht op Apple’s WWDC, waarna hij in augustus naar de winkels wordt gebracht.

Daarom is het des te opvallender dat Stuff.tv meldt dat de volgende iPhone de ‘6’ wordt. Ze baseren zich op een Britse provider waarvan een afbeelding is gelekt uit het kassysteem waarop een ‘4G iPhone 6’ wordt aangegeven. Mager bewijs inderdaad.

En hoe die iPhone 6 eruit komt te zien? Dat blijft gissen, maar er zwermen uiteraard al talloze interpretaties op het net. Toch lijkt het ons sterk dat de iPhone 5S wordt overgeslagen. Wat denken jullie?

Nog geen reacties

  1. Ze hebben op het moment te weinig inspiratie om een volledig nieuw model uit te brengen. Mensen hebben minder verwachtingen van een 5s model dan een 6. Dus om hunzelf wat meer tijd te geven voor de ontwikkeling voor de 6, ploppen ze er gewoon weer een 5s uit, want die wordt toch wel verkocht.

    De meeste abonnementen lopen 2 jaar dus ik denk dat Apple gewoon om de 2 jaar een nieuw model uit blijft brengen, ander geef je de iPhone 5 bezitters na een jaar al het gevoel dat ze met een “oud” model op zitten gescheept..

    En buitendat, zolang Samsung/LG nog geen revolutionaire productierijpe schermen kan leveren/produceren kan Apple op papier tekenen wat ze willen, maar zolang het niet te maken is…

  2. Goh wat een bewijs.. dit kan ik ook typen met Word en effe printen.. wazig fotootje van maken.. klaar. Vind het altijd wel vermakelijk die hele geruchten stroom. Ik maak mij er geen seconde druk om. Ik zie het altijd wel als die er is.

  3. Want het is verder super logisch dat de 7de iPhone iPhone6 gaat heten. Zou het niet meer in lijn zijn met de andere producten als ze het gewoon “iPhone” zouden noemen.

  4. De enige reden die ik kan bedenken om rechtstreeks naar de 6 te gaan is de grondige redesign van iOS naar versie 7. Een redesign van de iPhone lijkt mij dan wel gepast ipv een update.

  5. Die tussenstap met die S versies in dezelfde behuizing is ook wel een beetje zwakte bod gebleken. Apple merkt ook dat Samsung elke week een nieuwe Galaxy lanceert en marktaandeel afsnoept, ze zullen wat moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *