iPhone 6 eindelijk werkend te zien op gelekte foto’s?

Werkende iPhone 6
We moeten nog een tijdje wachten op de aankondiging van de iPhone 6, dus de geruchtenstroom is nog altijd niet te stoppen. Zien we hierboven het eerste beeld van een werkend model?

Maandenlang hebben we moeten kijken naar allerlei losse onderdelen van de nieuwe iPhone. Of het nu ging om de camera of de aan/uit-knop: elk schroefje was nieuws. De aankondiging van de iPhone 6 staat waarschijnlijk gepland voor 9 september en dat maakt het aannemelijk dat de toestellen momenteel in grote aantallen van de band rollen in de fabrieken van het Chinese Foxconn.

Het zou iemand gelukt zijn een van de nieuwe iPhones uit de fabriek te smokkelen, zo schrijft entertainmentwebsite TMZ. Zij hebben ook de hand weten te leggen op een aantal foto’s van het toestel. De iPhone 6 zou nu in handen zijn van een vriend van een ex-werknemer van Foxconn, al is het natuurlijk de vraag in hoeverre dat verhaal betrouwbaar is.

Achterkant van de vermeende iPhone 6

Je kunt overigens vraagtekens zetten bij de authenticiteit van het toestel dat te zien is op de foto’s. TMZ schrijft dat de zogenaamde iPhone 6-eigenaar vertelde dat de telefoon niet draaide op iOS, omdat het besturingssysteem tijdens de ontwikkelingsfase uit veiligheidsoverwegingen niet gebruikt zou worden. Daarnaast zou het toestel een stuk lichter aanvoelen dan de iPhone 5.

We hebben dan ook sterk het vermoeden dat het niet om een originele iPhone 6, maar om de nagemaakte Goophone i6 gaat. Op de afbeeldingen van TMZ wordt de Mail-app namelijk aangeduid met ‘E-mail’. Diezelfde snelkoppeling zien we terug op de ‘gelekte’ foto’s, terwijl daar op originele iPhones ‘Mail’ hoort te staan.

Het immitatietoestel voldoet aan alle geruchten die de afgelopen tijd de ronde deden en lijkt waarschijnlijk behoorlijk op het toestel dat Apple straks zal uitbrengen, maar is natuurlijk verre van een echte iPhone.

[gv data=”RDO3vkzbwWo”][/gv]

4 reacties

  1. meen je dit ? dus dit ding die eruit ziet alsof het in 1920 is gemaakt met een scherm uit 1800 is de nieuwe iphone6 ?
    ha ha ha good one
    ik zie hier op de fotos meerdere toestellen een is grijs en de ander is zilver voor zo ver ik kan zien zijn het niet de zelfde type.

    als je nu alvast DE ECHTE NIEUWE IPHONE6 wil zien dan moet je naar je google plus account gaan, type #iphone6 als hashtag, profiel is van ap B
    de nieuwe iphone6 krijgt een volledige scherm en aan allebei de kanten van de iphone zit een projector die menus op je tafel projecteert, en die je kan ook bedienen als een soort toutch screen, zo heb je dus drie schermen in 1, maar de middelste is natuurlijk het beste leesbaar aangezien die scherm gebruikt inplaats van tafels enz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *