iPhone 6 livestream: zo bekijk je het Apple Event

Apple-Event
Om 19:00 uur Nederlandse tijd begint het Apple Event in het Flint Center in Cupertino. Het belooft één van de grootste productaankondigingen uit de geschiedenis van het merk te worden. Op deze manier weet je zeker dat je niets van het Apple Event mist.


UPDATE: lees hier alles over de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.
UPDATE 2: Apple betreed de markt van wearables met de Apple Watch.

Zoals gewoonlijk is de livestream van het evenement alleen te bekijken via Safari (via deze link), de browser van Apple, op Mac OS X of op apparaten die op iOS6 of hoger draaien. Ook de eigenaren van een Apple TV zitten geramd vanavond.

Ook via Chrome en Firefox
Mocht je geen van deze apparaten in huis hebben en deze belachelijke censuur van Apple willen ontwijken? Dan kun je dankzij een slimme trucje alsnog meekijken naar de onthulling van de iPhone 6 en -wellicht- de iWatch. Bij Chrome en Firefox hoef je alleen je ‘user agent settings’ even aan te passen. Dat doe je zo.

Door simpelweg de User Agent Switcher extensie voor Chrome (hier) te downloaden, wissel je met een druk op de knop zogenaamd naar Safari. Ook Firefox kan gebruik maken van deze extensie. Zorg er bovendien voor dat je jouw live streaming set-up op tijd klaar hebt, want het kan wel eens druk worden vanavond op de website van Apple.

Wij zitten uiteraard paraat vanaf 19:00 uur, om jullie te voorzien van al het Apple-nieuws.

UPDATE: het event is inmiddels afgelopen, al het nieuws over de iPhone 6 vind je HIER!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *