iPhone 6 vliegt in de fik. Apple reageert zoals verwacht [video]

apple-iphone-6-verbrand
Meisje van 11 komt met de schrik vrij.

Afgelopen vrijdag was het weer raak. Een meisje van 11 bekeek op het bed van haar zus wat Youtube-video’s toen haar iPhone 6 plotseling begon te branden. Ze gooide de telefoon in paniek van zich af en de telefoon brandde zich vervolgens door dekens en beschadigde het bed. Het meisje zelf is er goed vanaf gekomen.

In dit filmpje zie je goed hoe groot de schade is.

[gv data=”DYak_2S8NNk”][/gv]

Zoals je in de video hoort reageert Apple weer uiterst klantvriendelijk. Men geeft aan niets van de klacht te weten en dat men in zo’n geval de klantenservice moet informeren. Daarnaast geeft men aan dat het gebruik van niet-officiële onderdelen en ongeautoriseerde reparaties inderdaad kunnen gebeuren. Enig medeleven voor het meisje, dat overigens illegale onderdelen en/of ondeskundige reparaties ontkent, ontbreekt.

Hoewel er altijd een incident kan gebeuren is dit niet de eerste keer dat er een iPhone 6 (s) ontbrandt. Zo had dit echtpaar een autorit om nooit te vergeten. Ook deze spontane zelfontbranding (van de iPhone) leidt tot bijzondere reacties.

Apple is niet de enige partij die te maken krijgt met verbrandde smartphones. Zo was recent ook OnePlus aan de beurt.

Eén reactie

  1. Er is geen fabrikant ter wereld die niet ergens een phone heeft gehad die vlam vatte.
    Er zijn een miljoen variabelen waardoor het kan gebeuren en het overgrote deel hangt van het gebruik, de accesoires, locatie en vaak onkunde van de gebruiker af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *