iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6: welke camera is beter?

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6: welke camera is beter?
Showdown!

Samsung zegt er veel aan gedaan te hebben om de camera in de Galaxy S6 beter te maken. De software werkt vlotter, er kan sneller scherpgesteld worden en de 16 megapixel unit beschikt nu over optische beeldstabilisatie, wat Samsung Smart Optical Image Stabilization noemt. Om dat te demonstreren werd op het Mobile World Congress in Barcelona een opstelling gemaakt waarin de S6 het opneemt tegen zijn gedoodverfde concurrent: de iPhone 6. Beide toestellen stonden in opnamemodus heen en weer te wiebelen, in onderstaande video zie je welk toestel het beste stabiliseert.
[gv data=”n_C17szzGa8″][/gv]

Maarrr, was dit wel eerlijke vergelijking? Mwah. Niet echt, want de iPhone 6 beschikt helemaal niet over OIS. De 5,5-inch iPhone 6 Plus heeft dat wel, en toen de geeks van PhoneArena vroegen of ze hun eigen iPhone 6 Plus in de testopstelling mochten plaatsen kregen ze daar toestemming voor. Hieronder het resultaat van Apple’s toptoestel versus de S6. Maar of Apple daar blij van wordt…

[gv data=”GroJ3LBKnvw”][/gv]

12 reacties

  1. iOS is beter, omdat het minder ram en een mindere sterke processor nodig heeft dan zijn concurrenten maar toch net zo snel is.

  2. Toch wel bijzonder dat het eerste filmpje geschoten is door iemand van Phandroid met een iPhone. Toch geinig voor iemand die zijn geld verdiend met schrijven over Android. Trek je conclusies zou ik zeggen.

  3. welke mafkees koopt zijn telefoon om mooie plaatjes te maken? ik vind het beeld van de iphone scherper en als je geen wiebel handje hebt, hoeft zo’n vergelijking als hierboven niet eens. het ligt er ook aan wat je fijner vindt. android is goedkoper maar krijg je standaard met 1mb geheugen… iphone is iets duurder maar heeft een scherm van glas, niet van plastic en heeft minstens 8 gb geheugen. toch zie je 8gb maar weinig, meeste mensen hebben 16/32. en het ligt er aan wat je t fijnst vind werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *