iPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6: welke start sneller op?

iPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6: welke start sneller op?Het levert altijd interessante discussies op als Apple of Samsung een nieuwe smartphone lanceren, maar laten we eens kijken wat er gebeurt als je de twee merken naast elkaar legt.

Apple introduceerde de iPhone 6 in september 2014, Samsung volgde een half jaar later met de nieuwe Galaxy S6. De twee toestellen zijn qua specificaties niet direct te vergelijken, al is het maar omdat Android nu eenmaal andere dingen van hardware vraagt dan iOS. Hoe je er dan achter komt welk toestel er sneller is? Simpel: door een aantal handelingen uit te voeren en te bekijken welk toestel hier sneller op reageert.

Wat extra achtergrondinformatie: de Galaxy S6 draait op Android 5.0.2 Lollipop en de iPhone 6 is voorzien van iOS 8.4 beta 2. Voor beide toestellen zijn dit de meest recente software-releases, al gaat het in het geval van iOS om een testversie.

[gv data=”72EolO_yz20″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Zo nietszeggend als maar kan, al wordt natuurlijk wel even gemeld dat het bij de iPhone om een testversie gaat, omdat hij een fractie van een seconde langzamer is met booten.

    Is het echt zo moeilijk om iets dat sneller dan Apple is ook gewoon zo te benoemen? Het is hier gewoon duidelijk te zien. Het is niet zo dat de wereld vergaat als Apple langzamer is, beide apparaten hebben hun eigen voor- en nadelen, dus om een van de twee beter te noemen is erg kort door de bocht.

    Verandert er niks aan dat het zwaar irritant blijft dat mensen ervan overtuigd blijven dat Apple in alles de betere is, zelfs als de feiten die mening keihard tegenspreken. Heb niks tegen Apple maar daar word ik zo moedeloos van…

  2. Wauw, was er echt niets interessanters te vinden? Wat een onzin bericht. Waarom is dit relevant? Je start een telefoon hooguit eens in de paar maanden opnieuw op, het lezen van dit bericht kost meer tijd dan je tijdens de hele levensduur van de telefoon langer of korter moet wachten op het booten.

  3. Tuurlijk is dit interessant. Als de Samsung langzamer was geweest, dan was de verklaring “want Samsung”. Nu hebben ze een “logisch argument” gevonden om de religie te verdedigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *