iPhone 6s-aanbesteding moet metro-ritjes verbeteren

Auteur: , 1 Reactie
iPhone 6s

Spelletjes spelen mag dan weer niet.

In New York City gaat de MTA een nieuwe proef uitvoeren. Medewerkers van de metro krijgen een iPhone 6s. De smartphone fungeert als communicatiemiddel voor personeel onderling. De MTA heeft 230 iPhones aangeschaft. Medewerkers op de E-train (lijn 27) in New York krijgen de telefoon. 90 iPhones gaan naar de conducteurs en 140 iPhones naar medewerkers die de platformen beheren.

Doel is om ritten beter te laten verlopen. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van de metro in New York. In tegenstelling tot de metro’s in Japan, wil de metro in New York nog wel eens vertraging oplopen. Van een minuut tot enkele minuten vertraging. Zeker tijdens rush hour zijn vertragingen aan de orde.

Door betere communicatie te realiseren hoopt de MTA vertragingen en andere storingen te verminderen of voorkomen. De proef op de E-train moet blijken of de aanbesteding succesvol is geweest. Medewerkers mogen de iPhones alleen voor zaken gebruiken die met het werk te maken hebben. Appen met vrienden of games spelen op de toestellen is ten strengste verboden. (via Daily News)1 reactie

De staat zal wel een belang hebben in de MTA á la NS, wat een idee.. Je kunt ook gewoon 250 nokia 3310’s uitdelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).