iPhone 6S heeft probleem met hete Touch ID-knop

Au!
Natuurlijk is het de beste telefoon op aarde (aldus bezitters van iPhones), maar dat wil niet zeggen dat hij foutloos is. Sommige bofkonten met een iPhone 6S hebben toch pech, hun Touch ID is gloeiend heet.

Je kon er natuurlijk op wachten dat er een productieprobleem zou opduiken na de introductie van de vernieuwde iPhone. Ieder jaar is het weer raak, of ze nou buigen, nep zijn, ook Apple maakt wel eens een foutje.

Dit jaar is het de beurt aan de nieuwe Touch ID. Die knop wordt bij sommige mensen superheet. Dat is natuurlijk niet handig. Stel je voor dat je vingerafdrukscanner er even je vingerafdruk afbrandt.

Heb jij nou ook zo’n nieuwe iPhone 6S weten te bemachtigen dan kun je het probleem oplossen door de Home en Lock-knop tien seconden vast te houden en zo de telefoon te resetten. Vervolgens is het hopen dat Apple het probleem oplost in de eerste software-update.

13 reacties

  1. Ik ben nog steeds een bofkont met mijn iphone 5, geweldig toestel.
    Binnenkort verlengen en dan maar een 5S zoals het nu lijkt, zeer scherpe aanbiedingen en top kwaliteit. Niets voor niets het meest waardevolle merk ter wereld.

  2. Om het probleem van een superhete touchID scanner, op de homebutton, op te lossen…
    … Moet je oa de homeknop 10 seconden ingedrukt houden.
    Over sadomasochistisch zijn gesproken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *