iPhone 6s: prestaties voor- en na vervanging batterij

Auteur: , 1 Reactie
iPhone 6s: prestaties voor- en na vervanging batterij

Hoe zit het met de verschillen?

Het is één van de grote ‘schandalen‘ van Apple in 2018. De battery-gate. Wanneer de jaren verstrijken gaan iPhones significant slechter presteren. Dit heeft voor een groot deel met de batterij te maken. Inmiddels heeft Apple de nodige aanklachten aan de broek hangen en daarnaast heeft het merk een vervangingsprogramma in het leven geroepen.

De verschillen tussen een oude en een nieuwe batterij zijn dag en nacht. Dat blijkt uit een recente video die is gepubliceerd. De videomaker nam hierbij een iPhone 6s als voorbeeld. Het toestel, die in 2015 op de markt werd gebracht, lijkt weer als nieuw door de nieuwe batterij. De video hanteert een praktijktest. Zo checkt de maker hoe snel apps worden geopend.

Naar aanleiding van battery-gate komt Apple met een nieuwe feature naar iOS 11.3. Gebruikers kunnen vanaf deze versie het batterijgebruik beter monitoren en komt er een energiebesparingsmodus voor de CPU. Dit laatst zal wel resulteren in mindere prestaties.1 reactie

Scheelt MEER dan 25% !! Echte oplichting.
Dan ben je echt genaaid als je dacht dat hij wel erg traag werd en toch maar een nieuwe Iphone moest kopen.
Als iedere andere fabrikant dan Apple dit gedaan had dan was de wereld te klein en dan had het veel meer media exposure gekregen dan nu het geval was.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).