iPhone 6S verkrijgbaar in roségoud, krijgt saffierscherm

iPhone 6S verkrijgbaar in roségoud, krijgt saffierscherm
Mocht je na een witte, een zwarte en een gouden iPhone toe zijn aan iets nieuws, dan hebben we goed nieuws: Apple brengt de iPhone 6S op de markt in een nieuw kleurtje.

Dat concludeert analist Ming-Chi Kuo van KGI op basis van de informatie van zijn bronnen. Hoewel zijn naam waarschijnlijk niet meteen een belletje doet rinkelen, maar hij beschikt regelmatig over informatie over nieuwe Apple-producten. De eerste onthulling? Een nieuwe kleur: roségoud, de kleur die Apple eerder introduceerde voorde Apple Watch.

KGI schrijft verder dat de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus hetzelfde drukgevoelige scherm als de Apple Watch krijgen. Dit moet meteen de grootste vernieuwing worden. Dankzij deze display kan je telefoon voelen hoe hard je drukt, zodat appmakers nieuwe functionaliteiten kunnen toevoegen. Daarnaast zou Apple er eindelijk voor kiezen om de iPhone een saffierscherm te geven.

We hoeven ook niet meer naar Tim Cook’s keynote te kijken voor nieuws over de processor of de camera. Onder de motorkap vinden we straks namelijk een nieuwe A9-chip, terwijl je voortaan foto’s kunt maken met een 12 megapixel-camera.

Nog geen reacties

  1. Mijn moeder heeft een gouden iPhone 6 (Zal de doelgroep wel zijn), die is al tegen het Rose aan. Vind het persoonlijk fraaier als de iPhone wat meer richting Geel goud zou gaan.

  2. Mijn moeder heeft een gouden iPhone 6 (Zal de doelgroep wel zijn), die is al tegen het Rose aan. Vind het persoonlijk fraaier als de iPhone wat meer richting Geel goud zou gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *