iPhone 7-case wijst op definitief einde voor 3.5mm-poort

Is dit de eerste case voor de iPhone 7?
De eerste foto’s van een case voor de iPhone 7 zijn nu al uitgelekt, ook al ligt het toestel waarschijnlijk pas in september in de winkels.

De Fransman Steve Hemmerstoffer (beter bekend als @OnLeaks) deelde vandaag een serie foto’s van de cases, die bestemd zouden zijn voor de iPhone 7. We kunnen die bewering helaas niet hard maken, aangezien iedere handige knutselaar een dergelijke beschermhoes kan ontwerpen en produceren.

Is dit de eerste case voor de iPhone 7?

Als we de case serieuzer bekijken, dan valt op dat de ruimte voor de 3.5mm-aansluiting voor koptelefoons verdwenen is en dat het gat voor de camera een stukje groter is. Dat laatste zou erop kunnen wijzen dat er straks inderdaad een camera met dubbele lens op de iPhone 7 te vinden is.

Laten we die aanwijzingen in dit geval met een korreltje zout nemen, want het lijkt ons sterk dat bij casemakers een half jaar voor de officiële lancering al duidelijk is hoe de iPhone 7 eruit gaat zien.

Eén reactie

  1. Zal een dikke vette hoax zijn .. Maar wat dan nog.

    Mensen die zeuren over de 3.5mm jack weten al jaren dat Apple altijd zijn eigen ding doet en niet altijd ten voordele van de klant.

    Er zijn genoeg alternatieven op de markt qua top Smartphones en dan hoef je niet weer een adaptor te kopen om muziek te kunnen luisteren met je hoofdtelefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *