‘iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen nieuwe kleur’

Auteur: , 1 Reactie
iPhone

Apple vond de reeds geïntroduceerde kleuren blijkbaar niet genoeg.

De in september aangekondigde iPhone 7 is momenteel leverbaar in de kleuren gitzwart, zwart, zilver, goud en rosé goud. De laatste drie genoemden hebben een witte voorkant, maar een volledige witte iPhone bestaat niet meer. De iPhone 4 en 5 waren wel in een witte kleur leverbaar, maar deze trend werd door Apple zelf afgekapt.

Nu lijkt het erop dat het techbedrijf uit Californië de kleur opnieuw leven gaat inblazen. Volgens het Japanse Macotakara zal Apple op termijn een ‘Jet White’ iPhone 7 introduceren. De website geeft geen datum wanneer we een witte variant kunnen verwachten.

Toen de iPhone 4 in 2010 werd aangekondigd was deze enkel verkrijgbaar in een zwarte kleur. In een later stadium werd een witte kleur geïntroduceerd. Het is dus niet heel vreemd als Apple deze strategie opnieuw hanteert bij de iPhone 7. Tussen de introductie van de zwarte iPhone 4 en de witte iPhone 4 zat 10 maanden. Een forse periode. Als we deze release één op één overnemen bij de iPhone 7 dan kunnen we een Jet White-variant in juli 2017 verwachten.1 reactie

Ook bij Apple gezwicht door de zwartepietendiscussie?
Ik wacht even op de stroopwafel iPhone. ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).