iPhone 7 kampt met nieuwe problemen door iOS 11.3

Auteur: , 2 Reacties
iOS 11 adoptie januari 2018

De laatste probleemloze iOS update lijkt inmiddels jaren geleden.

Het is alweer een tijdje geleden dat Apple iOS 11.3 introduceerde. De nieuwe softwareversie richtte zich onder andere op het verhelpen van enkele vervelende bugs. Helaas lijken iPhone 7 en iPhone 7 Plus gebruikers nog steeds last te hebben van vervelende bugs.

Ben je in het bezit van een van deze toestellen en vermoed je dat de microfoon kapot is, dan kunnen we je wellicht geruststellen. In iOS 11.3 en nieuwer is er namelijk een bug die voorkomt dat je op de grijze speakerknop kunt drukken, waardoor je dus ook niet in staat bent om handsfree te bellen, zo meldt MacRumors.

Ook melden diverse gebruikers dat men tijdens het bellen niet verstaanbaar is tijdens telefoongesprekken of FaceTime-videochats. In een intern (gelekt) document naar erkende serviceproviders geeft Apple toe dat deze problemen zich voordoen.

Ben je zelf slachtoffer van deze iOS 11.3 problemen, dan is er wellicht nog hoop. Apple raadt aan om eventuele Bluetooth-headsets en overige audioaccessoires los te koppelen en uit te zetten. Op toestellen die geluidsproblemen hebben verschijnt vervolgens een melding ‘accessoire not supported’ of ‘device could not detect dock’ tijdens het stellen van de diagnose door een servicemedewerker.

De reparatie is gratis, mits deze onder de garantie valt. Zo niet, dan kan er alsnog eventueel een uitzondering gemaakt worden. Of Nederlandse providers dit bericht hebben ontvangen, durven we niet met zekerheid te zeggen.2 reacties

Nee jongens … Valt allemaal wel mee want andere merken hebben dat ook allemaal.

/Excuusmodus

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).