“iPhone 7 krijgt lightning-dongle in plaats van Earpods”

Auteur: , 1 Reactie
Iphone lightning dongle

Ziet dit er aantrekkelijk uit?

Smaken verschillen, maar wat ons betreft is het absoluut geen aantrekkelijk vooruitzicht om straks een blokje aan je iPhone te hebben hangen, alleen omdat je even je koptelefoon wilt aansluiten.

Het is overigens niet meer dan een gerucht, dat gebracht wordt door Business Insider en afkomstig is van een analist bij Deutsche Bank.

Een ander nieuwtje in het rapport, dat zich dan weer baseert op bronnen in de productieketen: 3 GB aan RAM. Verder lijkt alles bij het oude te blijven: de bekende genoemde features duiken op, zoals dubbele camera voor de Pro/Plus, betere camera voor het standaardmodel, waterdichtheid, een aanraakgevoelige home-knop en beter geluid.

Deutsche Bank denkt verder dat er relatief weinig vraag zal zijn naar de iPhone 7 en dat Apple als gevolg daarvan de productie beperkt. Tja, wat wil je, als je gebruikers verplicht een blok aan hun toestel te bevestigen.1 reactie

Ik heb nu een Iphone 6 maar no way dat ik mijn high end oordopjes in een dongeltje ga steken. Wordt ook lastig met luisteren aan een accupack. Toch maar op zoek naar een 6S.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).