iPhone 7-leak debunked, gaat om Meizu Pro 6

Meizu
Nogal onverwacht heeft de VP van het Chniese Meizu op Weibo gereageerd op de iPhone 7-leak van gisteren. Het is namelijk een Meizu-toestel.

Gisteren plaatsten wij, net als een aantal Amerikaanse blogs, bovenstaande foto van de ‘iPhone 7’. De bron was dit keer echter niet van het kaliber evleaks of NowhereElse.fr. Ten minste, dat laatste blog postte de foto, maar had het op zijn beurt weer van een Chinees blog – weten we in ieder geval dat we daar niet meer over hoeven te posten. De VP van smartphone-bouwer Meizu heeft namelijk op Meibo laten weten dat het in werkelijkheid hun toestel is dat voor een nieuwe iPhone moest doorgaan:

Meizu Pro 6

Naar eigen zeggen wilde deze Li Nan een ‘internetmeltdown’ voorkomen – dat iedereen op basis van de foto en eventuele andere Meizu Pro 6 leaks los zou gaan met geruchten en aannames.

Geen iPhone dus, dit toestel.

4 reacties

  1. Een van de redenen waarom ik niet meer klik op alle ‘gerucht’ en ‘leaked’ posts. Mensen worden helemaal gek gemaakt met de meest waanzinnige specs, en als de telefoon uiteindelijk uitkomt en iets minder waanzinnig blijkt te zijn dan al die sensatiekoppen deden geloven dan is iedereen boos omdat het zo’n slechte verbetering is. Ondanks dat het nog steeds een verbetering is t.o.v. het oude model. De media verpest het voor iedereen met al die geruchten en maakt verwende kleine huilende kinderen van de aanstaande consument.

    “Boeeee die nieuwe telefoon kan maar 8k weergeven terwijl de geruchten zeiden dat het 20k zou worden! Wat een kutding!” Dat je oude telefoon maar tot 480×640 kan ben je zeker alweer vergeten?

    Ik wacht wel tot de fabrikant zelf komt met de specs en foto’s, scheelt een hoop teleurstelling.

      • @arnold_jansma: Ik raak van genoeg dingen opgewonden, maar ik erger me kapot aan die leaks en geruchten omdat ze 9 van de 10 keer niet waar blijken te zijn en daardoor mensen onredelijke verwachtingen krijgen. Om vervolgens te roepen dat de telefoon shit is omdat hij idd niet voldoet aan de onredelijk hoge verwachtingen terwijl het nog steeds een geniaal product is. Deze vorm van schreeuwerij in de media schept cry-babies en is eigenlijk alleen maar goed voor de clickbaits. Ik kijk wel als er een keer écht nieuws is, dan weet ik in elk geval zeker wat ik kan verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *