iPhone 7 Plus: Dubbele camera, 3GB RAM

Auteur: , Geen reacties
iPhone 7

Volgens analist Ming-Chi Kuo, bekend van een trits aan soms betrouwbare iPhone-geruchten, zijn onder meer deze specs een zekerheidje.

Eerder zei hij nog dat de iPhone 7 geen dubbele camera krijgt – maar de 7Plus/Pro is blijkbaar een ander verhaal. Nu denkt Kuo met zekerheid te kunnen zeggen dat er een dubbele camera op de nieuwe iPhone te vinden is. En dus ook 3 GB RAM, want dat is de minimale vereiste voor deze feature. Het succes van modellen van LG, Huawei en HTC zou Apple over de streep hebben getrokken de feature op te nemen in de iPhone 7 Plus.

Hij denkt verder dat de productie van dubbele-cameras door Sony en LG af doende zijn om de vraag naar de iPhone 7 te kunnen dekken. Kuo stelt ook dat de optische zoom-functie beperkt zal zijn, vanwege de vormeisen die de iPhone aan de camera stelt.

Eerder vandaag lekte @OnLeaks een nieuwe schets van de iPhone 7 en -7Plus (de laatste mogelijk Pro gaat heten), die geructhten over de dubbele camera en verdwijnen van de koptelefoonaansluiting bevestigt. De tekening laat ook zien dat de dubbele camera inderdaad alleen bij het Pro-model aanwezig is.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).