iPhone 7 (Plus) populairste smartphone van dit moment

Auteur: , Geen reacties
iPhone

Apple wordt op de voet gevolgd door Samsung.

Je kunt zeggen over Apple wat je wil, maar ze hebben zakelijk de boel goed voor elkaar. Uit de nieuwste cijfers van Strategy Analytics blijkt dat de iPhone 7 en iPhone 7 Plus de populairste smartphones van dit moment zijn.

Dat komt naar voren als je kijkt naar de wereldwijde verschepingen van smartphones in het tweede kwartaal van 2017. De iPhone 7 werd voor 16,9 miljoen keer verscheept en de iPhone 7 Plus 15,1 miljoen keer. De derde en vierde plaats is voor Samsung. De Galaxy S8 was goed voor 10,2 miljoen verschepingen en de Galaxy S8+ negen miljoen keer. De top vijf wordt afgesloten door de Xiaomi Redmi 4A. De Chinese smartphone werd wereldwijd 5,5 miljoen keer verscheept.

De kans is aanwezig dat Samsung de koppositie gaat pakken in het derde kwartaal. Er komt immers een nieuwe iPhone aan en diverse potentiƫle kopers wachten geduldig af. De Galaxy S9 komt pas in 2018. Wel is de Galaxy Note 8 onderweg. Het toestel gaat vanaf oktober concurreren met de iPhone 7s Plus. (via Macrumors)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).