iPhone 7 Plus vliegt in de fik, Apple start onderzoek

Auteur: , 3 Reacties
iPhone

Een iPhone 7 Plus is spontaan in de fik gevlogen. Apple doet onderzoek hoe dit heeft kunnen gebeuren.

De 18-jarige Brianna Olivas schrok zich een hoedje toen ze opeens haar iPhone in een brandende toestand aantrof. Haar vriend greep zijn telefoon om een video te maken van het incident. Het filmpje werd gedeeld op Twitter. Te zien is hoe een opengebarsten iPhone 7 Plus rookt.

Apple is een onderzoek gestart naar aanleiding van het voorval. Samen met Brianna wordt uitgezocht hoe de iPhone plots in de fik kon vliegen. De 18-jarige zegt dat ze altijd de Apple-oplader heeft gebruikt om de 7 Plus op te laden. Een dag voor het ongeluk toonde de smartphone wat kuren. De iPhone ging niet meer aan en ze bezocht de retailer waar ze het toestel had gekocht, aldus de meid tegenover Gizmodo. De verkoopmedewerker kon geen problemen vinden, waarop de jongedame huiswaarts keerde.

De 18-jarige lag te slapen op het moment dat het toestel vlam vatte. Haar vriend was nog wakker en gooide de iPhone in de WC toen hij merkte dat het apparaat in de fik stond. Brianna heeft van Apple een vervangend toestel gekregen.

Fotocredit: Brianna Olivas op Twitter3 reacties

En dan beschuldigingen ze Samsung van kopieergedrag…
Het heeft gewoon met die 7 te maken. It’s cursed.
En de uitwerpselen zijn weer zo de ventilator in gevlogen.

Iedereen laat zijn telefoon wel eens vallen, en ook al denk je dat er niks beschadigd is, misschien wel dus. Dat is hier gebeurd, als ik mag oordelen op basis van een Twitteraccount van een tienermeisje.
Ik weet geen exacte aantallen maar het zou me niks verbazen als het aantal verkochte 7 Plussen ongeveer rond het miljoen ligt. Nou vliegt er eentje, die volgens het bericht al kuren had, in de fik. En gelijk ophef.
Pas als je net als bij een Samsung Note 7 kan bewijzen dat er structureel accuproblemen zijn die de fabrikant heeft veroorzaakt, dan is er reden tot ophef.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).