iPhone 7 treedt in explosieve voetstappen van de Note 7

iphone 7 explodeert
Want Apple kan natuurlijk niet achterblijven in deze opblaastrend.

Op het moment dat de verhitte Samsung Galaxy Note-gate aan zijn eind lijkt te komen, begint het nieuwe vlaggenschip van Apple dezelfde streken uit te halen. In de Chinese provincie Yunnan is er namelijk melding gemaakt van een geëxplodeerde iPhone 7 Plus.

De iPhone was net een maand oud toen de eigenaar het toestel uit zijn broekzak liet vallen. Niet lang daarna ontstond er rook en begon het apparaat hevig te vibreren. De uiteindelijke explosie was zo heftig dat het toestel volledig is gebogen. Ook het scherm is losgeraakt van het chassis.

Hoewel de eigenaar gelukkig niet gewond is geraakt, kan zijn iPhone 7 Plus de prullenbak in. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Apple heeft ook nog niet gereageerd op dit bizarre verhaal.

Het is niet voor het eerst dat er berichten van een explosieve iPhone 7 rondgaan. Ook het sissende geluid dat enkele toestellen maken, is niet geruststellend als iPhone-bezitter. We zijn in ieder geval erg benieuwd welke andere smartphones deze aparte trend oppikken.

3 reacties

  1. lijkt mij de laatste tijd dat het helemaal nergens op slaat, gewoon mensen die een ontplofte iphone van techrax of zo posten… ook met de samsungs begin ik dat gevoel te krijgen, kijk maar naar alweer techrax zijn video. probeert een note 7 op te blazen. spoiler: lukt niet.

  2. Waarom proberen mensen alles aan te grijpen.

    De situatie is namelijk compleet niet te vergelijken. Deze is gevallen volgens het bericht ( dus waarom uberhaupt dit nieuws brengen ). De note ontplofte spontaan en zonder aanleiding !!

    Sissend geluid ? Paar dagen in nieuws geweest … geen gevolg gehad … storm in glas water … an al lang van de radar verdwenen.

    Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *