iPhone 7 verschijnt per ongeluk op website van Apple

iPhone
Iemand op de afdeling ICT heeft iets te snel op ‘enter’ gedrukt.

De nieuwe iPhone 7 wordt morgen onthuld, maar door een foutje van Apple verscheen de benaming van het toestel al op de site van het merk. Een Reddit-gebruiker zag op de accessoires-pagina van het merk de typenaam voorbijkomen. De smartphone werd genoemd in de ‘Compatibiliteit met iPhone’-sectie, samen met de iPhone 6s (Plus), de 6 (Plus), de SE, 5s en de 5c.

Het lek is al gedicht, maar de Redditer was zo slim om een screenshot te maken. De Apple-site zal morgen traditiegetrouw vlak voor de keynote gedeeltelijk ‘op zwart’ gaan. Er kunnen gedurende de presentatie geen nieuwe iPhones worden besteld. Vlak na de keynote is de site weer volledig toegankelijk en zijn de nieuwe producten te bekijken.

Het Apple-event start morgen om 19:00 Nederlandse tijd. HIER lees je hoe je het event kunt volgen.

UPDATE: ja, het is officieel: de iPhone 7 en 7 Plus en de Apple AirPods.

9 reacties

    • @ffw88: Laat ze toch. Interesseert het je niet, scroll gewoon verder. Ik ben ze wel dankbaar voor deze post, nu weet ik zeker dat er naast de iPhone 7 en 7 Plus geen Pro versie komt. Ik hoef m’n huidige iPhone dus niet te koop te zetten. 🙂

          • @racenderechter: Apple heeft dan ook een enorme achterban en is ontzettend populair. Je zult ook sneller een artikel lezen over een Europees automerk dan een Aziatisch automerk. Het is een afweging die wij maken. Feedback kun je sturen naar tips@apparata.nl, maar deze post bestempelen als nutteloos is onzin. Niemand gaat slapen voor een deur als er een nieuwe HTC uitkomt en Apple weet dit gekke fenomeen wel voor elkaar te krijgen. Dit soort bijzondere dingen worden meegepakt in het nieuws en daarom zul je er ook hier meer over lezen. Zoals IssamR al zegt: interesseert het je niet, scroll dan verder.

          • @RubenPriest: Ik overweeg niet meer om verder te scrollen, eerder om Apparata maar gewoon links te laten liggen. Scrollt u zelf uberhaubt nog wel eens verder?

            Uw beredenering voor het weglaten van dergelijke berichten vind ik behoorlijk achterhaald.
            Ik denk dat U door de appelbomen het bos niet meer ziet.

            Wie slaapt er nu nog voor een winkel om een niets vernieuwend overhyped marketing telefoontje te bemachtigen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *