iPhone 7 zou er zo uit kunnen zien

Auteur: , 2 Reacties

Groter dan de iPhone 6, kleiner dan de iPhone 6 Plus.

De iPhone 6 is nog maar een maandje of twee uit, wat betekent dat het nog zo’n tien maanden gaat duren voordat Tim Cook ergens op een podium voor een horde Apple-VIP’s en journo’s zijn opvolger, de iPhone 6s, staat te onthullen. De iPhone 7 volgt het jaar daarop. Mocht je, net als de Servische ontwerper Nikola Cirkovic, geen zin hebben om daar op te wachten, dan ben je voorlopig aangewezen op renders en photoshops. Dit is het ontwerp dat hij maakte.

iPhone 7 zou er zo uit kunnen zien

In het geval van Cphirkovic gaat het om een verzonnen iPhone 7 met een 5,2-inch scherm. Daarmee valt ‘ie precies tussen de huidige iPhone 6 (4,7 inch) en de iPhone 6 Plus (5,5 inch). Aan de zijkanten neemt hij afscheid van de fysieke knoppen. Die vervangt hij door vingersensoren, wat als voordeel heeft dat je ze in je broekzak niet per ongeluk kunt indrukken, en als nadeel dat je ze lastiger kan ‘vinden’ met je vingers.

Hij stapt tevens af van Apple’s huidige kleurstelling met de tinten space gray, zilver en goud. De enige kleuropties zijn zwart en wit, een ode aan de ‘beautiful simplicity’ van de eerste iPhones. De camera’s, microfoon, flash en Home-knop zitten op de gebruikelijke plekken.

Wat denken jullie: plausibel design?2 reacties

-edit: goed punt, aangepast!-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).