‘iPhone 8 case’ vergeleken met iPhone 7 modellen [video]

Auteur: , Geen reacties
iPhone 8 case

Haal jij er alvast een in huis?

Deze week hebben we al heel wat geruchten binnengekregen over de nieuwe iPhone 8. Hoewel het vooral veel giswerk is in wat we wel en niet moeten geloven, gaan ook makers van hoesjes vol het gevecht aan en hopen ze als eerste de correcte hoesjes op de markt te hebben, om zo meer te verkopen.

In onderstaande video zien we een beweerde iPhone 8 case tegenover de huidige vlaggenschepen, de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De mensen van Macotakara melden dat het betreffende hoesje al te vinden is op de website van Alibaba, gebaseerd op de meest sterke geruchten.

In de video zien we dat het hoesje qua grootte tussen de reguliere en Plus-variant van de iPhone 7 zit. Ook is er ruimte gemaakt voor een dubbele camera. In tegenstelling tot de iPhone 7 Plus is deze in de nieuwe versie echter verticaal geplaatst.

Er lijkt daarnaast geen plaats gemaakt te zijn voor een vingerafdrukscanner op de achterkant, in tegenstelling tot een eerder bericht omtrent de iPhone 8. Op dit moment is het natuurlijk nog gokken wie er nu echt gelijk heeft. Over enkele maanden weten we eindelijk hoe het nieuwe Apple-vlaggenschip er echt uitziet.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).