‘iPhone 8 gaat iPhone Edition heten’

iPhone 8 gaat iPhone Edition heten
En verschijnt waarschijnlijk later…

Er is nog een hoop onduidelijk over de iPhone 8. Wanneer wordt hij onthuld en wat is nou de juiste naam?

Volgens de geruchten zullen de iPhone 7S en iPhone 7S Plus in september gelanceerd worden. Maar Apple heeft dit jaar drie nieuwe iPhones op de planning staan. Waar blijft die derde dan?

De derde iPhone, ook wel bekend onder iPhone 8 en iPhone X, krijgt een glazen design met een OLED-scherm met minimale schermraden en Touch ID achter het display.

De Japanse website Mac Otakara komt overigens nog met een derde naamsuggestie voor de iPhone 8 van Apple: iPhone Edition. Edition zou wijzen op een duurder high-end model.

Je moet hierbij denken aan de Apple Watch Edition. Dat was de gouden versie versie van de Apple Watch en die kostte 10,000 euro.

Ook stelt Mac Otakara dat Apple op dit moment meerdere prototypes van de iPhone 8/X/Edition test. Apple zou volgens hen experimenteren met verschillende materialen en schermtechnologieën. Sommige toestellen gebruiken LCD, anderen AMOLED. Waarschijnlijk krijgt de telefoon een 5,8 inch scherm.

De materialen van de nieuwe iPhone moeten in massaproductie te maken zijn, dus daarom test Apple waarschijnlijk meerdere toestellen.

3 reacties

  1. Ben erg benieuwd. Maar de iPhone 7S komt er dus ook, plus een toestel dat eigenlijk de 7S moest zijn? Kunnen ze niet gewoon de nieuwe iPhone de nieuwe iPhone maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *