iPhone 8 krijgt 3 modellen met glazen achterkant

iphone 8 glazen achterkant
Er zijn weer nieuwe berichten binnen over de volgende iPhone.

De Japanse zakenkrant Nikkei heeft via anonieme bronnen nieuwe informatie weten te bemachtigen over de iPhone 8. Volgens de geruchten komen er drie modellen van de iPhone 7-opvolger met verschillende schermformaten, 4,7-inch, 5-inch en 5,5-inch. De iPhone 6 en 7 hebben alleen een 4,7-inch en 5,5-inch model. Verder meldt Nikkei dat alle drie de modellen een glazen achterkant zullen krijgen. Hierdoor zou draadloos oplader mogelijk zijn.

De zakenkrant Nikkei heeft wel vaker hele betrouwbare geruchten. Ook dit keer kan Nikkei wel eens gelijk hebben. Eerder dit jaar kwam namelijk al naar buiten dat Apple patenten heeft aangevraagd voor een telefoon die helemaal van glas is en dat Apple bezig is met compleet draadloos en contactloos opladen. Hoe apple de techniek precies gaat toepassen is nog niet helemaal duidelijk. Bekend is ieder geval dat de voor- en achterkant bij elkaar worden gehouden door een aluminium frame.

Als de geruchten kloppen gaat Apple de iPhone 7s overslaan en kunnen we de iPhone 8 dus volgend jaar september al verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *