iPhone 8 krijgt knipoog uit het verleden

iPhone 8 krijgt knipoog uit het verleden
Fans van de iPhone kunnen straks hun lol op met de iPhone 8. Het toestel krijgt mogelijk een foefje van het klassieke model mee.

Over features en specificaties is al het één en ander bekend. Over het uiterlijk wordt nog druk gespeculeerd in de wandelgangen. Volgens het Koreaanse ETNews krijgt de iPhone 8 een knipoog naar vroeger. Er wordt gesproken over een ‘water drop design’. Dit betekent dat de smartphone meer ronde vormen gaat krijgen, net zoals bij de eerste iPhone het geval was.

Met de komst van de iPhone 4 nam Apple afscheid van deze designtaal. De in 2010 geïntroduceerde smartphone kreeg een scherp design en tot op heden heeft de techgigant uit Cupertino vastgehouden aan deze vormen, al toont de iPhone 6/7 de eerste tekenen van een ontwerp met meer vormen. Hoe Apple het rondvormige design naar de iPhone 8 gaat brengen is nog niet geheel duidelijk. De bron spreekt over een mogelijke bolvormige glazen achterzijde. De allereerste iPhone was behoorlijk dik en dus eenvoudiger vorm te geven. De iPhone 8 zal een dun toestel worden. Een ontwerp waarbij het lastiger zal zijn om een ‘curve’ te realiseren.

De smartphone van Apple viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Apple komt dit jaar met drie iPhones. Een iPhone 7s, een iPhone 7s Plus en de geheel nieuwe iPhone 8. Vanwege het tienjarig bestaan van de iPhone is de verwachting dat de techgigant flink gaat uitpakken met de iPhone 8.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *