iPhone 8: Onder andere prijs en nieuwe feature gelekt


Dat wordt even slikken voor Apple-fans.

Het zal voor Apple-fans niet snel genoeg kunnen komen: De lancering van de nieuwste iPhone gaat niet lang meer op zich laten wachten. Langzaam druppelen nieuwe stukjes informatie binnen en de New York Times heeft een wel heel sappig nieuwtje ontfutseld: Het iPhone 8 vlaggenschip zal $999 dollar gaan kosten!

Lancering en features
Gisteren dook op een Frans medium de waarschijnlijke onthuldatum op van de iPhone 8. Eind volgende maand zal Apple hoogstwaarschijnlijk alles over de aankomende modellen bekend maken. Allereerst lijkt het erop dat het miljardenbedrijf drie nieuwe toestellen gaat uitbrengen. Twee modellen zullen in principe gepimpte iPhone 7’s worden, maar het derde model moet de smartphonemarkt op z’n kop gaan zetten.

Het high-end toestel gaat dus rond de duizend dollar kosten – waarschijnlijk ook rond de duizend euro. Dat is een behoorlijk prijskaartje, want voor hetzelfde geld heb je een meer dan degelijke laptop. Apple moet dus met meer dan degelijke features komen om die prijs te rechtvaardigen. Eerder schreven we al over de mogelijke 3GB RAM en meer dan 500 GB opslag.

Daarnaast zou dezelfde bron van de New York Times hebben onthuld dat de iPhone 8 een nagenoeg randloos design zal krijgen en draadloos opgeladen zal kunnen worden. Daarnaast zou de nieuwste smartphone van Apple gezichtsherkenning introduceren. De bron zou tijdens een briefing van Apple de bovenstaande informatie hebben gekregen, dus de betrouwbaarheid van deze nieuwtjes is behoorlijk aannemelijk. Eind volgende maand weten we het zeker, want dan zal Apple ons zelf alles vertellen over hun nieuwe – mogelijk behoorlijk prijzige – smartphone.

Nog geen reacties

  1. Ik geloof nooit dat de prijs een iPhone koper heeft tegen gehouden. Daarbij, als je de introductieprijzen van bijv. de nieuwe Samsung-topmodellen ziet… die zijn niet of nauwelijks goedkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *