iPhone 8 verpakking hint op vernieuwd design

iPhone 8
Zeg maar dag tegen de oude vertrouwde homeknop.

De schermen van smartphones lijken iedere dag gemiddeld groter te worden. Waar we eerst een 5 inch smartphone reusachtig vonden, behoort deze grootte nu tot de grijze middenmoot. Een manier om de grootte van de schermen te behouden én compact te blijven, is het verwijderen van de randen. Laat dat nu precies zijn waar Apple mee bezig is.

Het hing uiteraard al een tijdje in de lucht, maar nieuw bewijs is altijd welkom. Dankzij 9to5Mac is de foto van de iPhone 8 verpakking gelekt. Hoewel je niet meteen van je stoel hoeft te springen, toont het wel een diagram voor het toestel die de vorige geruchten bevestigt.

Op de afbeelding is er namelijk geen ruimte voor de o zo bekende randen op voorgaande iPhone-modellen. Daarnaast is de fysieke homeknop als sneeuw voor de zon verdwenen. In hoeverre de geruchten kloppen dat Touch ID haar beste tijd heeft gehad, is nog onduidelijk.

iPhone 8 diagram

Natuurlijk moeten we alle iPhone 8 speculaties en geruchten met een korreltje zout nemen, maar het zou heel raar zijn als de nieuwe iPhone 8 geen randloos design zou hebben. De officiële presentatie van het toestel vindt naar verluidt plaats in september, waardoor we nog even geduld moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *