‘iPhone 8 wordt gelanceerd in beperkte hoeveelheid’

Maar het duurt nog even voordat hij uitkomt
En de hype rondom de iPhone 8 gaat verder…

De iPhone 8, ook wel iPhone Edition geheten, is populair en het gerucht dat de nieuwste smartphone van Apple in een beperkte hoeveelheid beschikbaar zal zijn bij lancering valt in het verkeerde keelgat.

MacRumors beschikt over een rapport van analisten van Barclays, waarin beweert wordt dat het overgrote deel van de voorraad van de iPhone 8 pas in het vierde kwartaal van 2017 geleverd wordt.

De analisten hebben ook voorspelt dat de iPhone 8 later dit jaar gepresenteerd zal worden.

Je zal hem gewoon kunnen kopen zoals iedere andere iPhone, maar je moet snel zijn. De eerste partij zal extreem klein zijn. Als je dus niet snel genoeg bent, heb je pech en moet je wachten.

Het is niet duidelijk waarom Apple maar een beperkte hoeveelheid iPhones heeft klaarliggen als hij wordt gepresenteerd. Misschien komt het wel omdat er te weinig OLED benodigdheden zijn of omdat de smartphone moeilijker te maken is dan vorige iPhones. Het is in ieder geval duidelijk dat je je goed moet voorbereiden als je meteen de nieuwste iPhone in je bezit wil hebben.

Overigens zal de vermoedelijk prijs van Apple’s nieuwste vlaggenschip uitkomen op $700. Wat de prijs in Europa zal zijn is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *