iPhone enkelholster de nieuwste mode?

Zucht...
Momentje, mijn enkel rinkelt…

Als simpele ziel draag ik mijn telefoon meestal in mijn broekzak. Zo nu en dan stop ik hem in mijn tas en als ik de juiste kleding draag gaat hij wellicht in mijn borstzak. Vrouwen willen hun smartphone nog wel eens in hun BH stoppen maar wat als dat allemaal ‘passé’ is? Frans modehuis Maison Margiela heeft het antwoord.

Voor hun herfst- en wintercollectie heeft het luxe modehuis een gadget ontwikkeld die zo belachelijk is, dat het wel eens zou kunnen gaan verkopen. Want een modebewuste vrouw zonder tas, broekzakken of een BH moet toch ook haar telefoon kunnen opbergen?

Nu, ik zou wel 50 gadgets kunnen bedenken die praktischer zijn dan een enkelholster. Wat nou als het regent en je in een plasje stapt? Of als je door een drukke winkelstraat loopt? Wat nou als je even wil checken hoe laat het is? Dat doet er in de haute couture gewoon niet zo toe.

Alle gekkigheid op een stokje, de enkelholster is natuurlijk een regelrecht flutproduct dat – nadat een Chinese speelgoedfabrikant er een gooi naar heeft gedaan – hooguit slechts als ‘grapcadeautje’ tijdens Sinterklaas zal worden aangeschaft.

Gelukkig schrijven we bij Apparata ook over gadgets die wel praktisch zijn, zoals een crypto-radiator, die cryptocurrency voor je mijnt en je huis verwarmt. Met deze gadget scan je je omgeving voor de perfecte Insta-foto. Tot slot laadt deze portable batterij tot 11 apparaten tegelijkertijd op.

Foto @MaisonMargiela

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *