‘iPhone gaat stoppen met Lightning-port’

'iPhone gaat stoppen met Lightning-port'
Wat kunnen we verwachten?

Volgend jaar gaat Apple naar verwachting groots uitpakken met de komst van tot wel 5 iPhones. Althans, dat is de verwachting. Ook het jaar daarna, in 2021, kunnen we nieuwe dingen van het merk uit Cupertino verwachten.

Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo zullen de iPhones in 2020 nog ondersteuning bieden voor de Lightning-port, maar is dat in 2021 helemaal afgelopen. De geruchten gaan al een tijdje dat Apple wil afstappen van zijn eigen poort voor de iPhone om de overstap te maken naar een toestel zonder poorten in zijn geheel. Volgens Kuo maakt Apple in 2021 die stap.

USB-C is nu al te vinden op diverse Apple-producten. De MacBooks van het merk hebben USB-C aansluitingen, net als de iPad Pro. Met de iPhone lijkt Apple die stap over te slaan door ‘poortloos’ te gaan

De analist denkt dat Apple in 2021 met een iPhone SE2 Plus gaat komen en een nieuwe high-end iPhone zonder Lightning-aansluiting. 2021 is nu nog ver weg, voorlopig nog Lightning-aansluitingen voor de iPhones van Apple dus. (via 9to5Mac)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *