iPhone houdt het een jaar uit in ijzige omstandigheden

Auteur: , Geen reacties
iPhone 4

Bovenstaande iPhone 4 werkt nog prima nadat deze ruim een jaar op de bodem van een ijsmeer heeft gelegen.

Michael Guntrum ging anderhalf jaar geleden ijsvissen. Zijn iPhone 4 lag op zijn schoot, maar de smartphone viel eraf en verdween in het ijsmeer. Het toestel zonk naar de bodem en dat was het abrupte einde van de iPhone van Guntrum. Althans, dat zou je denken.

Anderhalf jaar later ging Daniel Kalgram met zijn metaaldetector het meer op. Kalgram was op zoek naar interessante objecten die op de bodem van Kyle Lake zouden kunnen liggen. Het apparaat ging af en Kalgram ging op onderzoek uit. Hij trof de witte iPhone 4 in een beroerde staat aan.

Optimistisch als hij is, legt Kalgram de smartphone in een bak met rijst. Vervolgens werd de iPhone aan de lader gehangen en wonder boven wonder kwam de iPhone 4 weer tot leven. De telefoon lag op de bodem van het ijsmeer in een beschermend hoesje. Deze case heeft al die tijd het meeste water opgezogen waardoor de smartphone enigszins beschermd bleef.

Via de contactenlijst raakte Kalgram uiteindelijk in contact met Guntrum en inmiddels is de oorspronkelijk eigenaar weer in het bezit van zijn iPhone 4. (via Buzzfeed)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).