iPhone Lightning Dock is belachelijk geprijsd

Dock
Apple doet weer lekker des Apple’s door met een prijzige dock te komen.

Het killen van de 3,5mm-ingang maakt het onmogelijk om tegelijkertijd bedraad muziek te luisteren en je iPhone 7 op te laden. Apple heeft hiervoor een oplossing en noemt het de iPhone Lightning Dock, die al per direct te bestellen is. het is een adapter waar je het toestel in kunt steken, zodat je van beide mogelijkheden gebruik kunt maken.

De Lightning Dock komt in de kleuren zwart, zilver, goud, grijs en roségoud. Je kunt de iPhone rechtop in de accessoire plaatsen en de dock is compatibel met alle iPhones die een Lightning-connector hebben.

Helaas komt de accessoire met een prijskaartje van 59 euro. Dit maakt de iPhone Lightning Dock een zeer dure accessoire als je kijkt naar de functies en de mogelijkheden van de telefoonhouder…

8 reacties

 1. jongens jongens wat een berichtgeving overal. Helemaal dat prijs geneuzel. Kijk eens op coolblue …. Plenty docs rond de 60 euro van andere merken ( belkin bv ) … Niemand miept … Behalve wanner apple ook die prijs aanhoud.

  Zelfde met bluetooth dopjes …. Tjeez vele andere merken zijn duurder …. En geen van alle gaan 5 uur mee ( zonder kabel that is ).

  Ik zeg niet dat het allemaal goedkoop is … Maar schandalig vind ik een beetje overdreven. Daarbij niemand dwingt je om iets van apple te kopen …. Ook dokkies van 20 euro te koop …. Ook bluetooth headsetjes van een paar tientjes.

  Maar goed … Wilde ik gewoon even kwijt ?

   • @raym: tja … Het is maar hoe je het bekijkt. Ik had het kansloos gevonden als ze het niet hadden gedaan. Ze hadden het namelijk ook niet kunnen doen. Maar hier kan het …. Dus waarom niet ?

    PERSOONLIJK zit ik niet met een kabel aan het stopcontact in het ene gat …. Met een koptelefoon in het andere gat … Op “mijn gemak” muziek luisteren bij de wandcontactdoos ( al jaren blue tooth headset )

    Maar blijkbaar doet de halve wereld dat ineens wel na de presentatie van gisteren …. Dus is dit een oplossing voor die mensen toch ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *