iPhone met Sapphire Glass komt een betonblok tegen [video]

SCHRRAAP
Het lijkt wel het begin van een mop. Dus een aangepaste iPhone en een betonblok liggen samen op een tafel….

Een gebroken scherm staat erg hoog in de lijst van veelvoorkomende schades aan telefoons, en nu schermen steeds groter worden lijkt het ook onvermijdelijk. Toch is er een bedrijf wat zich richt op het maken van glas wat in ieder geval nauwelijks meer zal bekrassen. Het werkt zo goed, dat Apple de tent daar heeft overgenomen en het spul in hun nieuwste iPhone wil gaan gebruiken.

In het filmpje zien we een iPhone 5S die onder een betonblok ligt. Op zich kunnen de meeste telefoons hier wel tegen, zolang het blok maar voorzichtig geplaatst en verwijderd wordt. Vervolgens schuift de videomeneer het blok een paar keer heen en weer over het hulpeloze toestel, waarbij stukjes cement van het blok afvallen.

Maar de telefoon deert het niet. Na even oppoetsen ziet deze er weer zo goed als nieuw uit, een truukje wat maar weinig andere toestellen kunnen. Hiermee wil de producent bewijzen dat dit glas zo krasvast is dat zelfs beton het niet deert. Een encounter met de sleutels in je broekzak hoeft dus geen probleem meer te zijn.

[gv data=”ZdRaQhLD4x8″][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *