iPhone SE krijgt 12 MP-camera, 4K filmen mogelijk

Dit is inderdaad een iPhone 5s
Yep, die nieuwe iPhone leek al een tamelijk indrukwekkend toestelletje te worden. Een klein formaat en goede specs, terwijl het maar van een paar features die op zijn grote broers te vinden zijn afstand hoeft te doen. Zojuist is hij echter nog net wat beter geworden.

iPhone 5se

^ Dit is hem trouwens.

We wisten al veel van de iPhone (5)se (maar nog lang niet alles – hoe hij gaat heten bijvoorbeeld). We hebben er ook al het een en ander van gezien. Wat de camera betreft werd er gesproken over tests met een 8- en een 12 MP-camera, waarbij 8 MP het meest voor de hand leek te liggen. Nu denkt Apple Insider echter te weten dat het een 12 MP-camera gaat worden en dat je daarmee in 4K kunt filmen.

Op de presentatie op 21 maart zou een 4K-video op de telefoon zelf worden getoond. Die zou momenteel worden geschoten in New York.

4 reacties

  1. Dit is hem trouwens, terwijl er met koeienletters op het doosje staat iPhone 5SE, oftewel fake. Blijkbaar is dit het niveau van de auteurs hier, als een robot berichtjes overschrijven uit de buitenlandse media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *