iPhone verboden voor slechteriken in films

Auteur: , 7 Reacties

Is het jou al eens opgevallen?


Je zult nooit een slechterik in een Hollywood-film zien met een Apple iPhone. Dit is niet omdat de bad guys universeel een hekel hebben aan Apple, maar omdat het simpelweg niet is toegestaan.

Regisseur Rian Johnson van de films Knives Out and The Last Jedi heeft in een interview met Vanity Fair een bijzondere onthulling uit de doeken gedaan. Volgens de regisseur is het verboden om iPhones te geven aan de slechteriken. Je mag iPhones gebruiken, maar niet als ze in handen komen van de bad guy.

Laat je echter niet misleiden door alle producten die gebruikt worden in films. Bedrijven gaan vaak sponsor deals aan met filmmakers. Hierdoor kunnen producten soms onbewust positief uitgelicht worden.

Daarmee geeft de regisseur meteen een spoiler weg voor alle toekomstige films die je nog moet gaan zien. Als jij iemand in een film ziet met een iPhone, dan weet je nu in elk geval zeker dat dit geen slecht persoon is. Een kinderachtige zet van Apple? Oordeel zelf.7 reacties

een kinderachtig merk, dat wisten we al langer
Zeker kinderachtig, Maar ook wel begrijpelijk.
In het verleden is wel vaker gebleken dat wanneer je contract niet waterdicht is, er van alles mee gedaan kan worden. Net als Youtubers die klakkeloos een nep script voorlezen over hoe geweldig “reet shadow” wel niet moet zijn, maar tegelijkertijd krijgen ze daar al snel 5k of meer voor… toch niet gek.. en je fans gaan echt niet zomaar weg, en met 5K zakgeld kun je een hoop…
Dit is weer onwaar, kijk maar naar de gebruiks voorwaarden van Apple.
Het is echter wel zo, wanneer jij gratis het product krijgt aangeboden van Apple kunnen zij daar voorwaarden zo als deze stellen.
Waarom heeft Trump dan een Iphone 😉
Wordt steeds gekker…. Straks bepalen ze nog wanneer een iPhone bezitter mag poepen.
@ffw88: dat kan niet … ze weten niet wanneer ik poep.

Jouw android vriendjes weten echter psies wanner je schijt en kunnen dan reclame van nat toilet papier door je strot duwen.

Eventueel ook je telefoon afsluiten wanneer je poept … maar dat is een SF beeld dat pas over honderden jaren gaat plaatsvinden wanneer google de wereld heeft overgenomen. Ow nee erger nog … huawei

Geintje ( of nie )
@dgh74: Denken dat ome Cook niks van jou af weet…hoe naïef 😂
Als Apple sponsort mogen ze zulke claims doen, als de studio de telefoons koopt mag Apple echt niet zeuren. Overigens doet een film studio er goed aan helemaal geen telefoons te laten zien, ze maken dat al na een paar de film er gedateerd uit ziet. Dat effect is veel sterker dan bij auto’s. Nog beter zou zijn om helemaal geen sponsoring toe te laten, Bad Boys for life bijvoorbeeld is vooral een grote reclamespot (met een gruwelijk slecht script).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).