iPhone vliegt in de fik in Apple-winkel

iPhone vliegt in de fik in Apple-winkel
Deden de verkopers een vuurdemonstratie?

Slechte reclame voor de Apple iPhone. Gisteren, in een winkel in Valencia, Spanje is de batterij van een iPhone 6s Plus in de hens gevlogen. Er was sprake van flinke rookontwikkeling en de winkel moest geƫvacueerd worden.

De politie en brandweer werden gealarmeerd, maar hoefden niet in actie te komen. Het winkelpersoneel wist het brandje te blussen. Het personeel was vermoedelijk bezig met het vervangen van een iPhone 6s Plus-batterij.

Het is de tweede keer deze week dat een iPhone-batterij in de fik gaat. Disdag was het raak in een Apple-winkel in ZĆ¼rich, Zwitserland. Ook toen vatte een iPhone-batterij vlam. Een medewerker liep lichte brandwonden op aan zijn hand naar aanleiding van het incident.

De twee ongelukken kunnen een verband hebben. Sinds Apple in het nieuws is geweest omtrent de versleten accu’s worden er meer oude iPhones naar de winkel gebracht voor een reparatie. (via Appleinsider)

2 reacties

  1. Wat een dom artikel weer , iedereen weet toch dat als je een accu van een smartphone vervangt en je de oude beschadigd met ze er uit te halen , ze kan ontbranden
    Ik heb het zelf als voor gehad met een ipad , per ongeluk doorprikt omdat ze serieus vast geplakt was en begon te roken en branden , heb ze er uit gesleurd en buiten gegooid
    Heeft dus niets met Apple te maken maar met type batterij !

    • @gorre: De gemiddelde consument ziet enkel de headliner en dus zijn dit soort berichten daadwerkelijk slecht voor de reputatie van een merk. Of het nu terecht is of niet. Daarnaast komt het niet dagelijks voor dat Apple-winkels moeten worden ontruimd omdat de winkels vol rook staan. Of wel soms?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *