iPhone X kan ontploffen na installatie iOS 12.1?

iPhone X kan ontploffen na installatie iOS 12.1?
Daar gaat je toestel van meer dan 1.000 euro.

Dat is even schrikken. Is het zo dat iOS 12.1 levensgevaarlijk is voor je iPhone X? De update werd nog niet zolang geleden uitgerold, maar nu blijkt dat de update een iPhone X kan doen ontploffen.

Het bericht van een ontploffende iPhone is afkomstig van Rocky Mohamadali op Twitter. De Twitter-gebruiker zegt dat na installatie van iOS 12.1 zijn iPhone plots heet werd en explodeerde. De foto’s laten zien dat de smartphone inderdaad verwoest is. Tegenover de website Gadgets 360 deed de iPhone X-bezitter zijn verhaal. Hij zegt de iPhone in januari gekocht te hebben. Tijdens het updaten naar iOS 12.1 kwam er rook uit de smartphone. Toen de iPhone automatisch aanging na installatie ontplofte het apparaat. Mohamadali laat weten dat de smartphone aan een officiële Apple-lader lag op het moment van de explosie.

Apple heeft inmiddels contact gezocht met Mohamadali. Of dit een eenmalig verhaal is, of dat dit nog een staartje gaat krijgen is afwachten. Opmerkelijk is het zeer zeker. De kans is echter groot dat we te maken hebben met een uitzonderlijk geval.

https://twitter.com/rocky_mohamad/status/1062554244241190913

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *