‘iPhone X Plus en LCD iPhone design uitgelekt’ (video)

iPhone
Zit jouw nieuwe iPhone-model er tussen?

De afgelopen maanden hebben we al heel wat berichten mogen tikken over de te verschijnen iPhones. Niet zo gek ook, want ondanks alle kritiek is het succes enorm. In een verschenen video van 9to5Mac wordt getoond hoe de 6,5 inch iPhone X Plus en 6,1 inch LCD iPhone (iPhone 9 waarschijnlijk) er in het echt uit zullen gaan zien.

In onderstaande video zien we de twee dummies van deze modellen naast de iPhone X liggen. Deze zijn gemaakt door @shaizimizrachi, een persoon die in het verleden ook bijzonder dicht bij het uiteindelijk ontwerp van voorgaande iPhones zat. Op het gewicht en kleur van het design na kun je ervan uitgaan dat de toestellen er zo uit gaan zien.

Niet alleen blijkt dat de LCD-iPhone een stuk groter is dan de iPhone X, maar ook nog eens een stuk dikker. Hoewel het toestel de beschikking krijgt over slechts één cameralens, is er wel sprake van een verticale uitsteking. Vermoedelijk is dit voor de flits en microfoon.

De grote 6,5 inch iPhone X Plus (of hoe het toestel ook gaat heten) kan vergeleken worden met de iPhone 7 Plus qua grootte. In tegenstelling tot deze smartphone is er echter sprake van een schermvullend display met inkeping én een OLED-paneel aanwezig.

[gv data=”sEJaimeL3kg”][/gv]

Eén reactie

  1. En straks is een 6+ inches op een smart helemaal cool en opeens heel handig want Apple heeft het dan ook.

    Oh, laten we het wereldnieuws niet vergeten “The biggest Iphone screen ever made ! … 3 minuten Klappende mensen …”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *