iPhone X Poetin Edition: peperduur Russisch kunstwerk

iPhone X Poetin Edition
De Vladimir-fanshop staat niet bekend om haar zachte prijsjes.

Vorig jaar presenteerde Apple met veel trots haar nieuwe iPhone X, het jubileumtoestel. Niemand kan ontkennen dat de smartphone intussen het een en ander heeft losgemaakt in de smartphonewereld, maar lang niet alles viel in de smaak. Naast de inkeping is ook het prijskaartje van het apparaat op de dag van vandaag nog steeds bizar te noemen.

De iPhone X Poetin-versie van het Russische Caviar gooit er echter nog een schep of twintig bovenop. Ben je namelijk wel in voor een Russisch kunstwerkje met een van ’s werelds meest invloedrijke (en beruchte) staatshoofden erop geprint, dan is de iPhone X van Caviar echt iets voor jou.

iPhone X Poetin Edition

De iPhone X Putin Golden Age is gelanceerd ter viering van de grote verkiezingsoverwinning vorige week in Rusland. De achterkant bestaat uit 24 karaat goud en is naast Poetin ook voorzien van andere mooie Russische tekentjes, waaronder de Kremlin, het Russische wapenschild en een tekst: “We zetten ons in voor de beste toekomst en we zullen het bereiken.”

Het instapmodel van deze iPhone X bedraagt maar liefst 269.000 roebel, omgerekend dik 3.800 euro. Wil je in plaats van 64GB liever 256GB aan opslaggeheugen? Dan mag je er nog eens 1.000 euro bovenop tellen. We betwijfelen of het storm gaat lopen bij Caviar door de Poetin-versies.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *